FÖRELÄSNINGAR

FÖRELÄSNING


I samarbete med Studiefrämjandet anordnar vi löpande olika föreläsningar och informationsträffar. Föreläsningarna bokas antingen direkt till oss eller via Studiefrämjandet beroende på arrangör, se informationen för varje föreläsning eller informationsträff.

Har du tips eller önskemål om någon typ av föreläsning eller föreläsare kontakta oss på utbildningen@haningebk.se så ser vi över möjligheterna att ordna något.


Länkar för mer information och anmälan: 

 

Det positiva ledarskapet en instruktörsutveckling med Cilla Danielsson


Reaktiva hundar - en föreläsning med Caroline Alupo


Antijakt - en föreläsning med Cilla Danielsson


Planera Din Träning  - Föreläsning med Maria Brandel

Inför kommande hundtränings- och tävlingssäsonger vill vi på detta vis ge alla en möjlighet att hitta lite ny motivation. Föreläsningen utgår från Marias bok "Bästa starten".


Valpens Socialisering- hur klarar din hund olika miljöer? En föreläsning med Cilla Danielsson

 

Noseworkens grunder och några träningsidéer - digital föreläsning med Lotta BauerIntroduktionskväll Specialsök!


Vi låter inte pandemin stoppa oss, så vi kommer hålla informationsmötet för Specialsök den 2/2 kl 18.30

Men för att följa alla smittråd så blir det på Zoom (online). Detta betyder att du behöver anmäla dig genom att skicka ett mail med din mailadress till oss på klubben@haningebk.se


Du kommer inför mötet få en länk att gå in på där du ansluter till mötet och får följa Maria Gabrielsson där hon berättar om denna spännande nya provform.

Om du redan har startat upp med specialsök eller vill börja, så har vi startat en facebookgrupp HBK Specialsök. Där kommer vi kunna tipsa varandra, ställa frågor och kanske hitta kompisar att starta.